lördag 15 december 2007

Snart Jul

















____________________________________________________________________

12 kommentarer:

Birgittas minnen sa...

Ja så gjorde jag också, det blev för mycket uppåt väggarna med böcker överallt, snyggt med den vitmålade skänken. Härligt väder fast kallt här hos oss också, brasan ska tändas då tycker jag, det är så mysigt. Kram och ha en skön söndag

Lisas torp sa...

Så härligt vintrigt ni har det! Ljuvligt med brasan när man kommer in! Så snyggt med skänken och jag håller med - böcker är inte kul att se i dess mångfald av färger och utförande!

Kul att du tittade in till mej och kommenterade! Ja, man kan alltid fantisera - klänningen är en historia för sej och till hör en förfluten fas av mitt liv...!
Så märkligt livet är ibland - man ställs inför så olika förutsättningar och fakta som i sin tur leder till....tja...där man är just nu!

Ha en rikgit skön 3:e advent!

Kram

Lisa

Anonym sa...

Hej! Hittade din fina blogg och tycker du verkar ha det så mysigt.
Det vimålade sidebordet blev kanon.
Stormysigt med elden.Tack för titten.
Kram ewa

Karin sa...

Jösses så vackert med snön! Kan du skicka över lite till jul? ;) Vilket fint sidebord. Visst blir det lätt rörigt med böcker och det gäller att ha dem på rätt ställe. Orkidéen är fin den med liksom ängeln. Ha en fin 3: e advent. Kram Karin

Signes Vind sa...

Läckert det ser ut med stenarna - härligt att få se lite snö vilket vi inte lär få se här före jul.
Ha en skön vecka innan det vänder och vi går mot ljuset igen ;-)

Änglahem sa...

Vad mysig promenadväg du har, håller med om att det ser ut som sockerbitar.
-15 grader!! Hua mig, men iofs så har ni ju snö med, det lär inte vi få innan jul. Lite kallare har vi nu men det rör sig om runt nollan, men det är ialla fall så vi slipper det eviga regnandet.

Fint ditt sideboard ser ut!

Ha en skön 3:e adventskväll!

Kram Ulrika

MODERN COUNTRY sa...

God kveld Tilde!
Eller God natt blir det nesten nå.
Så du har kommet deg inn på Blogspot. Her har jeg aldri hatt noen problemer så det var kanskje et godt valg. Nå sitter jeg og mumsar en bolle med hjemmelaget syltetøy og koser meg med blogging.
Så flotte bilder fra både innefor og utenfor ditt hjem! Din skjenk er kjempevakker. Jeg ville ha gjordt det samme. Og hvitt holder det rolig. Bilde av elven med sukkerbit steiner var så sjarmerendes, det minner meg nesten om en tegnefilm fra Disney.
Deilig med peis!

Ha det så bra og nyt uken som kommer! Kramar

Lilla Blanka sa...

Ja jag är oxå trött på vår röriga bokhylla, vill ha skåp där man inte ser böckerna, alltså bakom dörrar..är på jakt efter nåt snyggt gammalt skåp som jag kan måla vitt ;)
Kram
Mia

linnea-maria sa...

Sån där kruka i fattigmanssilver tycker jag är så fin (vill ha). Roligt det såg ut med "sockerbitarna". Men du har kallare än hos mig och ändå julblommor, jag måste ha gjort något fel....Vi hade -13 igår. Tack för den snälla kommentaren /linnea-maria

Poppins sa...

Ett vackert stilleben med fattigmanssilver och ängel!

Ninis74 sa...

så härligt VITT ni har det.... här är det bara tråkigt. =(
trevlig läsning.. jag återkommer gärna.
TACK!

Lina Gardelid sa...

Nu är det jul-lotteri hos Lina på Gården! Välkommen att delta!

Samtidigt önskar jag en RIKTIGT GOD JUL!!

Kram
/Lina