onsdag 12 december 2007

Snö och blommor




____________________________________________________________________

9 kommentarer:

Lisas torp sa...

Så härligt med lite snö - här är fortfarande barmark, men idag en strålande solig dag, och kall! Härligt det också!

Ja, trådljuskronor är speciella och kan bli så personliga, det finns ju alla varianter!

Ha det gott i julstöket!

Kram

Lisa

Karin sa...

Så härligt med snö! Kan du skicka över lite hit? ;) Härliga blommor. Ha en fin lucia. Kram Karin

linnea-maria sa...

Nu blev jag förbryllad. Du har snö ute nu? och du har julblommor hemma som blommar. I vilken region bor du? Jag har försökt att odla julblommor men inte lyckats, jag bor i Dalarna, det kanske är för kallt där? eller också har jag inte hittat rätta platsen än. Ha en trevlig lucia

MODERN COUNTRY sa...

Å så herlig med snø!!! Lengter sånn etter en Hvit Jul. I dag hadde vi 0 grader så det kanskje blir noe etterhvert? Din Julerose er så vakker. Har selv kjøpt meg en. I dag begynner jeg virkelig å komme i Julehumør så i morra skal jeg ta inn treet :))

Ha en god natt!

Ingrid sa...

Gratulerer med ny blogg! :)

Änglahem sa...

Vad det ser härligt ut med snön ....!

Julrosor är sååå vackra! Har en i kruka utanför dörren och den har KNOPP!! Den har levt i krukan i ca 2 år nu och blommar så snällt för mig, senast i somras (var ju nästan så man själv blev lurad på årstiden...)

Ha det gott!
Kram Ulrika

Birgittas minnen sa...

Jättevackra bilder, snö kommer väl tillbaka hoppas jag, trädgården gör sig så mycket bättre då. Julblommorna är så underbara, mina amaryllis har inte blommat än, men de kommer hoppas jag.

Designe sa...

Vilken härlig snöbild och fina blommor! Ha en fin helg! Kram :)

Designe sa...

Upptäckte inte på en gång att du bytt till blogspot du med!..då ska jag ändra min länkning till dig! Såg att du nämnt att du har problem med blogspot..förstår dig! Man blir galen över alla mellanslag och luckor som blir mellan bilder och texter.Man kan ha sparat som man vill ha och när man går in för att förhandsgranska igen så har det hoppat och ändrat sig av sig själv! :)